Röd eller Beige poncho på köpet med M-magasin

En poncho kan man matcha bra till både långbyxor och klänning. I ett erbjudande som tidningen M-magasin har just nu får man välja på en röd eller beige poncho som gåva. Den har en fin vidd i halsen och nederkanten har ett snyggt snett fall.

poncho på köpet, tidningserbjudande M-magasin
Välj färg på ponchon. Beige eller Röd?

Att köpa denna poncho i butik kostar kring 250 kr, men genom att nyttja detta tidningserbjudande får man den alltså näst intill gratis om man bortser från tidningskostnaden.

Som om det inte vore nog med en gratisponcho får man också med ett kit från Clarins. Det innehåller tre produkter som ger lyx till skönhetsrutinerna.

En flytande concealer som minimerar mörka ringar och ljusar upp ögonområdet. Den flytande konsistensen gör att den smälter perfekt in med huden. 5 ml Värde 110 kr

Natural Lip Perfector är en kombination av läppglans, lip-plumper och läppbalsam. Praktisk tub med en sponge-tip applikator. Volym: 5 ml. Värde 80 kr.

Hydra-Essentiel Silky Cream har en smältande konsistens som ger en behaglig silkeskänsla. Huden blir återfuktad, mjuk och full av lyster. Volym: 15 ml.  Värde 168 kr

Totalt värde på erbjudandet: 1 003 kr
Du betalar: 189 kr + porto
Du sparar: 814 kr

Efter ditt introduktionserbjudande får du M-magasin i en bekväm tillsvidareprenumeration, portofritt direkt hem i brevlådan. Du betalar då 66 kr per nummer.