EFI rakhyvlar och rakblad

Det svenska företaget EFI säljer rakhyvlar och rakblad på abonnemang och har så gjort i över 30 år. De anser att livet har för många utmaningar för att rakning ska behöva vara en av de.

Den rakhyvel som EFI just nu säljer mest av är Hydro 5 tillverkad av erkända Wilkinson Sword. Rakbladet på den hyveln har fem skärblad som leds av skin guards som slätar ut huden för att minska hudirritation.

EFI rakhyvel Hydro 5 från Wilkinson Sword, startpaket med gel

Dessutom har de satt dit en gelbehållare som innehåller en smörjande gel, vilket gör rakningen än mer skonsam och hög känsla av komfort.

Samarbetet med Wilkinson Sword har EFI haft sedan 1992 och under alla dessa år har de släppt flera bra startpaket tillsammans.

Startpaket med rakhyvel från EFI

Just nu får man ett gratis startpaket om man betalar frakten (39 kr) och paketet innehåller:

  • 1 rakhyvel
  • 2 rakblad
  • 1 rakgel

Så funkar EFI abonnemang på rakblad till Hydro 5 rakhyvel

När du beställer startpaket är du inte tvungen att köpa mer och kan säga upp ditt abonnemang inom två veckor. Är du nöjd och vill ha nya, fräscha rakblad hemskickade var tredje månad så stannar du kvar som medlem.

Ett 4-pack med rakblad kostar då 154 kr och varje försändelse innehåller 2 förpackningar. Din totala kostnad blir 347 kr inkl. frakt, var tredje månad.