Gratis rakhyvlar och rakprodukter

Att raka bort oönskat kroppshår eller ansiktshår är något många behöver göra dagligen eller flera gånger i veckan. För att få bra resultat ska man ha fräscha rakhyvlar och skonsamma rakprodukter. Sånt kostar pengar så om det går att få gratis rakhyvlar är det välkommet.

Ett helt gratis sätt är att vara med i tävlingar på nätet. Där kan man ibland vinna nylanserade rakningsprodukter som företag vill nå ut med.

Ibland är det produkterna i sig man vinner och ibland delas presentkort ut på en butikskedja där rakhyvlar och andra skönhetsprylar säljs. Här följer några exempel som är aktuella just nu.

Vinn Gillette rakprodukter för ett helt år

Gillette rakhyvlar
Hur många rakhyvlar förbrukar du på ett år?

Vinn 1000 kr presentkort hos Sharper of Sweden Barbershop

sharper of sweden presentkort
1000 kr presentkort till 5 vinnare

Prenumeration på rakhyvlar

Förbrukningsartiklar, som till exempel rakhyvlar, är något som det finns prenumerationer på. Man kan starta ett abonnemang och få första leveransen med gratis rakhyvel och rakskum direkt i brevlådan eller till närmaste postombud.

postlåda
Prenumeration till postlådan

Den här typen av erbjudanden kommer och går med jämna mellanrum. Just nu känner vi inte till något som är helt gratis här i Sverige. Så fort vi hittar ett gratisprov lägger vi upp det här, så bokmärk gärna sidan och återkom.