Gratis rakhyvlar och startpaket på prenumeration

Att raka bort oönskat kroppshår eller ansiktshår är något många behöver göra dagligen eller flera gånger i veckan. För att få bra resultat ska man ha fräscha rakhyvlar och skonsamma rakningsprodukter. Sånt kostar pengar så om det går att få gratis rakhyvlar är det välkommet. Det är temat på denna artikel där vi tittar närmare på gratissätt att skaffa rakningprodukter på.


Innehåll i artikeln


Gratis tävlingar där du kan vinna rakhyvlar och rakprodukter

Ett helt gratis sätt är att vara med i tävlingar på nätet. Där kan man ibland vinna nylanserade rakningsprodukter som företag vill nå ut med.

Ibland är det produkterna i sig man vinner och ibland delas presentkort ut på en butikskedja där rakhyvlar och andra skönhetsprylar säljs. Här följer några exempel som är aktuella just nu.

Vinn Gillette rakprodukter för ett helt år

Gillette rakhyvlar
Hur många rakhyvlar förbrukar du på ett år?

Vinn 1000 kr presentkort hos Sharper of Sweden Barbershop

sharper of sweden presentkort
1000 kr presentkort till 5 vinnare

Prenumeration på rakhyvlar

Ett smidigt sätt att alltid se till så man har fräscha rakhyvlar är genom en prenumeration. Månads-, eller kvartalsvis skickas då en box med nya rakningsprodukter hem till brevlådan. Som abonnent besparar man sig besväret att behöva gå till en butik för att köpa nya rakblad, hyvlar eller rakskum.

postlåda
Prenumeration på rakhyvlar till postlådan

Prenumerationer på rakhyvlar brukar locka med ett billigt eller gratis startpaket. Den här typen av erbjudanden kommer och går med jämna mellanrum. När vi får nys om ett sådant starterbjudande lägger vi upp det här. Bokmärk gärna sidan och kom tillbaka ifall du vill hålla lite koll på nya prenumerationserbjudanden på rakhyvlar.

HØVL

HØVL är en rakhyvel som kan ha rakblad med 3 eller 5 blad. Handtaget har en extra tyngd för att ge bättre grepp vid rakningen. Man kan abonnera på nya rakblad och får sitt handtag i startpaketet.

startpaket rakhyvel abonnemang
HØVL startpaket med handtag och rakblad.

Som abonnent på HØVL rakblad får man nya, fräscha rakblad varannan månad. Det går att byta intervall på utskicken ifall det visar sig vara lite i mismatch med din förbrukning. Vill man avsluta prenumerationen kan man göra det när som helst, det finns varken uppsägningstid eller bindningstid.

Stavningen på tjänsten avslöjar att det är ett norsk företag som ligger bakom. HØVL har etablerat sig i Sverige, med kontor i Trollhättan och med svenskt organisationsnummer (502065-6798). Det finns kontaktvägar genom mail, telefon och post.

EFI rakhyvel Hydro 5 Wilkinson Sword

EFI är ett svenskt företag som erbjuder prenumerationer på många olika produkter (kosttillskott, hudvård, underkläder) däribland rakning. De har en hyvel som heter Hydro 5 från Wilkinson Sword som är försedd med fuktgivande gel-depot. Rakningen blir väldigt mjuk och skonsam för huden med lägre friktion. Läs mer: Rakhyvel från EFI.

OBS! Det finns inget köpkrav på fler paket än startpaketet och EFI tillämpar inte någon bindningstid. Du måste däremot vara snabb och säga upp abonnemanget inom 2 veckor efter senast mottaget paket med rakhyvlar ifall du inte vill ha fler leveranser.