Gratis streaming

Underhållning genom streamad media som filmer, tv-serier och musik är en del av de flesta människors vardag idag. Det finns ett nästintill oändligt utbud och det fylls på med nya releaser varje dag, ja varje timme. En del tjänster kostar pengar, medan andra erbjuder gratis streaming.

testar ny streaming gratis med film och tv-serier

Streamingtjänsterna tävlar om att fånga vår uppmärksamhet och vill gärna att vi ska starta ett abonnemang. För att locka oss erbjuder många företag en gratis provperiod med fri tillgång till streaming. På den här sidan har vi sammanställt lite olika såna gratiskampanjer.

Streama film och tv-serier gratis

Några av de största aktörerna i Sverige är Netflix, Disney+, Viaplay, HBO Max, TV4 Play och Discovery+. Men absolut mest streaming är det faktiskt SVT Play som står för och den kan vi ju nästan tro att den är helt gratis även om det är skattemedel som finansierar den.

De övriga playtjänsterna erbjuder lite olika paket där vissa är gratis med reklam och andra kostar från 49 kr i månaden upp till 100-200 kr beroende på paket och utbud.

TjänstPris (ord.pris)Testperiod
SVT Play0 kr (skattefinansierad)Obegränsad
Pluto TV0 kr (reklam)Obegränsad
Rakuten TV0 kr (reklam)Obegränsad
Cineasterna0 kr (kräver bibliotekskort)Obegränsad
Amazon Prime Video0 kr (59 kr/mån)30 dagar
Plex TV0 kr (reklam)Obegränsad

Andra populära filmkanaler och streamingtjänster, men som vi just nu inte känner till har någon gratisperiod eller rabattkod, är:

Just nu testar vi: 30 dagar gratis period med Amazon Prime Video.

En del streamingtjänster har vuxit sig så stora och starka att de inte längre behöver locka med gratisperioder. Till exempel var det längesen vi såg ett Netflix testa gratis erbjudande.

Fler sätt att få gratisstreaming på

Det finns flera andra sätt på hur du kan få tillgång till gratisstreaming. Om du till exempel kan tänka dig att testa ett nytt mobilabonnemang kan du få inbakat fri streaming i några månader. Just nu har vi hittat följande kampanjer:

FöretagStreamingErbjudande
ChilimobilViaplay Film & SerierIngår de första 3 månaderna i alla paket