Gratis hundmat & valppaket

Hundägare kan ta del av bra erbjudanden och gratisprover. Tillverkare av hundprodukter vill gärna få nya köpare och delar titt som tätt ut gratis smakprov på hundmat.

Det kan vara på både hundfoder, tillskott och såklart även på hundgodis. På den här sidan tipsar vi om aktuella möjligheter att få hem gratis produkter till din hund. Vi listar allt från hundmat till valppaket och hundtillbehör.

Hundmat

Hundvalp, slickar sig om munnen

Valppaket

Ett valppaket ges till nya hundägare som precis fått hem sin söta hundvalp. Valppaketen är något som i regel hunduppfödaren får gratis av tillverkare. Ett valpkit är sällan tillgängligt direkt för konsument utan fås av uppfödare.

Om du är uppfödare och driver en kennel kan du kolla med olika distributörer och varumärken om de erbjuder kostnadsfria paket för hundvalpar.

Smakprover på hundfoder & hundgodis

Ibland tvingas man byta hundfoder på grund av olika faktorer. Det kan vara att valpen blivit större och ska ha vuxenfoder. Det kan också vara på grund av att man tycker hundens mage är lite orolig och ett nytt foder kanske kan lösa problemet.

Att då köpa storpack kan kännas onödigt och chansartat då hunden kanske inte gillar det nya fodret. Det är då smakprov kommer passande in i bilden. Med ett eller flera smakprov på hundfoder kan man testa sig fram och se vilket foder som funkar bäst.

Här kommer nu några tips där man kan beställa gratis hundmat eller till självkostnadspris.

» Buddy (100g för 29 kr + frakt)

» Husse.se (helt gratis)

» Vecanis (10 kr)

Tävla och vinn hundmat

vinn 10 000 kr hundmat

Smakgaranti på hundfoder

Skulle det vara så att du vill prova något annat foder kan vi tipsa om att VetZoo har en smakgaranti på vissa fodersorter. Den innebär att man har rätt att skicka tillbaka fodret om minst 80% av förpackningens innehåll är kvar. Mycket sjysst tycker vi och tar verkligen ner risken för hundägare som behöver köpa ny hundmat.

» Läs mer om denna smakgaranti hos VetZoo här