Skaffa McDonald’s kuponger så här: 3 smarta tips

Att skaffa kuponger till McDonald’s kan vara ett utmärkt sätt att spara pengar på dina favoritmåltider. Genom att följa våra tips kan du regelbundet få erbjudanden och exklusiva rabatter.

1. Ladda ner McDonald’s mobilapp

Ett smart drag är att ladda ner McDonald’s mobilapp. Appen är fullspäckad med funktioner där användare ofta belönas med personliga rabatter, kuponger och tillgång till kampanjer som inte är tillgängliga någon annanstans. Genom att regelbundet kontrollera appen kan du hitta erbjudanden anpassade just för dig.

2. Följ McDonalds på sociala medier

Sociala medier utgör ytterligare en guldgruva för specialerbjudanden. Följ McDonald’s på plattformar som Facebook, X, Tiktok och Instagram för att få information om aktuella kampanjer, tävlingar och unika kuponger. Företaget delar där tidsbegränsade erbjudanden med sina följare.

Så gör du: Sök på Google efter ”McDonalds [STAD] [PLATTFORM]”.

3. Klipp ut kuponger i lokala tidningar

Slutligen kan det vara värt att hålla ögonen öppna för lokala erbjudanden i tidningar eller reklamblad. Ibland inkluderar McDonald’s kuponger i dessa trycksaker, särskilt vid nyöppningar eller särskilda högtider. Genom att vara uppmärksam på dessa kan du dra nytta av betydande besparingar.

Genom att kombinera dessa metoder kan du effektivt minska kostnaderna för dina måltider samtidigt som du njuter av allt det goda som McDonald’s har att erbjuda.