Gratis kaffe

Det finns flera möjligheter till gratis kaffe där vissa sätt är enkla och andra kräver lite kreativitet. Du kan till exempel besöka öppningsceremonier, delta i kundlojalitetsprogram, eller utnyttja erbjudanden via kaffeappar.

Många företag erbjuder även gratis kaffe på särskilda dagar, som nationella kaffedagen. Vi har skapat den här sidan för att lista tips till dig, så du kan gå och hämta ditt gratiskaffe idag.

gratis kaffe skrivet på en skylt

Gratis kaffe på jobbet

Att erbjuda gratis kaffe på jobbet är en uppskattad förmån som bidrar till en positiv arbetsmiljö och ökar medarbetarnas tillfredsställelse. Genom att tillhandahålla kostnadsfritt kaffe uppmuntras pauser och samtal mellan kollegor, vilket främjar samarbete och nätverkande.

Dessutom kan tillgången till kvalitetskaffe på arbetsplatsen minska behovet av att lämna kontoret för kaffeköp, vilket sparar tid och ökar produktiviteten. Implementering av gratis kaffe är en liten investering för företaget men kan ha stor betydelse för medarbetarnas motivation och arbetsglädje.

Har du gratis kaffe på ditt jobb? Isåfall är det väl givet att du skippar kaffet hemma på morgonen och glöm heller inte dricka en kopp på eftermiddagen innan du åker hem från jobbet.

Bytt till sig två gratis kaffe med stämplar

Appar och medlemsklubbar med gratiskaffe

7-eleven erbjuder en förmån direkt när man laddat ner deras app: en gratis kopp kaffe. Därtill får man gratis kaffe, dryck, sallad eller glass när man samplar stämplar från sina köp på 7-elevens butiker. Ladda ner appen.

Strawberry (tidigare Nordic Choice) ger gratis kaffe till dig om du är medlem. Du behöver inte bo på hotellet, utan kan slinka in på en gratiskopp när som helst. De har ett maxtak på 1 kopp per dag och medlem. Läs mer här.

Vinn kaffe i tävlingar

Olika företag anordnar tävlingar på nätet där det går att vinna kaffe, kaffemaskiner eller presentkort.

VinstUppgiftSlutdatum
1000 kr presentkort hos Espresso HouseFylla i kontaktuppgifter31 dec
10 000 kr till valfri matbutikFylla i kontaktuppgifter31 dec
Bli testperson för NespressoFylla i kontaktuppgifter31 dec