Gratis energidryck

Att hitta sätt att boosta energin utan att spendera pengar kan innefatta att komma över gratis energidryck. Denna guide är tänkt att visa dig hur du kan få tillgång till gratisdrycker, genom att utnyttja olika metoder och resurser som kanske inte är uppenbara vid första anblicken.

Vi kommer att utforska allt från att delta i marknadsundersökningar och evenemang, till att använda lojalitetsprogram och kampanjer som erbjuder gratisprover. Genom att följa dessa steg kan du spara pengar samtidigt som du håller din energinivå hög.

Besöka mässor

På mässor och evenemang delas det ut gratis energidryck ibland

Många företag delar ut gratisprover av sina energidrycker vid olika evenemang, mässor eller festivaler. Dessa är utmärkta tillfällen att prova på olika märken och smaker utan att behöva öppna plånboken.

Det kan vara kända märken av energidrycker men oftast har företagen köpt generiska burkar och satt sin egen logotyp på de.

Vi har hört att ungdomar lockas med gratis energidryck om de utför enkätundersökning eller anmäler intresse på olika yrkesmässor eller högskolemässor.

Andra ämnesområden på mässor där det kan delas ut gratis energy drinks är inom träning och fitness eller IT och teknik.

Byta poäng i appar och medlemsklubbar

Du är säkert medlem i fler än en medlemsklubb eller har en app där du kan samla poäng för att utföra olika saker. Det är ganska vanligt att det dyker upp erbjudanden där om att byta poängen mot energidryck.

Vi har flera gånger sett att stegräknarappen Stepler har kört kampanjer där man får byta poäng mot en gratis energidryck. Senast var det en GAAM av smaken Pear Energy eller Havana Beach att hämtas på Pressbyrån.

gratis energidricka genom appen Stepler
Skärmdump 2024-02-11

100% cashback vid köp av energidryck

Ett till sätt att göra intaget av energidrycken gratis är att nyttja 100% cashback på inköp. Det finns en app som heter Rabble där det ibland erbjuds full ersättning av kostnaden, mot uppvisande av kvitto.

Det går till så att man köper drycken i någon av de butiker som ingår i erbjudandet. Därefter laddar man upp kvittot i appen (digitalt eller foto) och stämmer inköpet mot erbjudandet får pengar tillbaka. Dessa kan man sedan välja att få utbetalt till sitt bankkonto.

skärmdump från Rabble visar möjlighet att få gratis Monster Energy Drink (240211)
Screenshot 240211

Ibland är erbjudandet om ersättning (cashback) på ett bestämt belopp. Eftersom olika butiker kan ha olika pris motsvarar det ibland 50%, ibland 75% och hittar du ett ställe där drycken kostar samma som cashback blir det 100%, helt gratis!