Skriv personligt brev med gratis mall

Att formulera ett överbevisande personligt brev kan vara avgörande för att skapa ett starkt första intryck i jobbsökandeprocessen. Här ger vi tips på gratis mallar som är utformad för att underlätta denna uppgift.

skriva personligt brev vid jobbansökan

Genom att använda mallarna som exempel och vägledning, kan du enkelt anpassa ditt personliga brev så det speglar din unika kompetens, erfarenhet och personlighet. Nyttja de gratis mallar på personliga brev till ditt CV och justera utifrån den yrkesroller och bransch du söker jobb för.

Arbetsförmedlingens mallar

Vi börjar direkt med en av de givna källorna för jobbsökande att vända sig till; Arbetsförmedling. De har tagit fram många hjälpmedel för den som söker jobb och ett av de är helt gratis och färdiga mallar på personligt brev.

De har tre mallar att välja på och som funkar att öppna och redigera i Word. Du hittar alla tre i deras guide om hur man skriver ett personligt brev. Det är bra att utgå från en stil som matchar den man använt för sitt CV, så även såna hittar du på deras hemsida.

Fler gratismallar för personliga brev till CV

Vill du ha fler alternativ att välja på kan vi rekommendera några till källor för nedladdning av gratismallar. Vad sägs om:

Personligtbrev.se

Sajt utvecklad av den digitala byrån NOOR Digital och deras mallar är helt gratis att ladda ner i formatet .docx

CVkungen

Mycket proffsig sajt för CV och jobbsökande. Ingår i Talent Inc., en verksamhet inom karriärsutveckling.

Unionen

Fackföreningen Unionen har två mallar som är gratis att ladda ner, ett formellt personligt brev och ett informellt.