Gratis kläder

Kläder är både en utgift men också ett nöje. Vi behöver alla ha kläder på oss till vardags och en del klädesplagg måste vi bara köpa. De plaggen kanske inte är så roliga utgifter och då är det ju nice om det går att få kläder gratis.

Andra typer av kläder kanske mer känns som lyx och något man kan unna sig när man har pengar över. Hur som helst finns det ibland möjligheter och chanser att få även såna kläder gratis.

outfit kläder, klänning, skor, tröja, hårspännen
Kan du skrapa ihop en helt ny outfit med kläder gratis?

Vinna kläder gratis på nätet

Först tänkte vi börja med att tipsa om ett sätt som är ganska enkelt, men tyvärr utan garantier. Det är att delta i tävlingar där man kan vinna allt från underkläder och byxor till klänningar, jackor och accessoarer.

Bloggare, Influencers, Nätbutiker och Varumärken. Alla använder de sig av tävlingar från och till för att skapa buzz kring nyheter och lanseringar. För att delta i såna tävlingar är det bra att ha epost, sociala medier och ibland även acceptera att bli uppringd.

Det finns portaler som fokuserar på just tävlingar och där kan man börja sin vinstresa mot en helt ny garderob. Ibland är det specifika plagg som tävlas ut medan det i andra är presentkort så man kan välja kläderna själv.

Aktuella tävlingar

vinn gratis kläder Shein
Handla kläder fritt med 5000 kr presentkort! Tävla här.

Kläder bortskänkes

Ett annat sätt är att kolla och bevaka olika köp&sälj sajter som Blocket, Bjussa eller lokala sidor. Det kan hända att det finns personer som vill ge bort helt nya eller väldigt lite använda kläder där.

Vi vill också tipsa om att gå med i Facebook-grupper på den ort du bor. De brukar heta nåt med ”Vad händer i”, ”Köp & Sälj” eller ”Loppis” tillsammans med ortsnamnet.

Kampanjer där man får kläder på köpet