3 bästsäljare från The Body Shop med tidningen Tara

Tara är tidningen för Mittlivskvinnan. Hon har kommit förbi stressracet med småbarn och kan nu sätta sig själv i fokus igen. Här får hon träffa andra kvinnor i sin ålder, med liknande frågor om vad livet ska bestå av för att bli härligt. Det handlar om hälsa, om personlig utveckling, om mode men framför allt om relationer.

Allt detta får du:

Bästsäljande produkter från Tara

√ 5 nr av Tara

√ Shea Body Butter

√ Shea Exfoliating Sugar Body Scrub

√ Shea Shower Gel

Totalt värde 700 kr!

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 49 kr.

 

5 populära smink från Clarins på köpet med Amelia

Nu har amelia blivit ännu hetare, smartare och roligare! I nya amelia hittar du träning och hälsa, sex och relationer, mode och skönhet, ekonomi och karriär, vardagsglädje, supercoacher och spännande, gripande reportage som verkligen berör. Välkommen till Sveriges mest lästa och älskade kvinnotidning!

Clarins smink på köpet med Amelia

Just nu får du 5 bästsäljande smink från Clarins med på köpet! Du betalar endast 199 SEK + porto.

hemskickat utan extra kostnad. Du sparar 654 kr mot att köpa de i butik.

Serveringsskål från Rörstrand på köpet med Allt om Mat

Nu lagom till jul får du det senaste tillskottet ifrån Rörstrands Winter-serie. Swedish Grace Winter-serie är ett givet inslag på julbordet och i år utökas kollektionen med en generös serveringsskål. Perfekt för uppläggning eller som en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Skålen är värd 1189 kr.

Stor serveringsskål från Rörstrand

Just nu får du denna skål med på köpet när du köper 8 nr av Allt om Mat för endast 299 kr + porto! Du sparar med andra ord 890 kr mot butikspris.

Erbjudandet är slut.

Låna släpvagn gratis

Släpvagn behövs för att transportera större saker som inte får plats i en bil. Många större företag inom möbelbranschen och byggföretag erbjuder gratis lånesläp.

En del brukar vara lite fräck och handla saker för hemtransport och samtidigt passa på att transportera annat på vägen tillbaka. Man kan till exempel köpa en lång bräda på bygghandeln, låna släpet och sen lasta på skräp för att köra till återvinningen. Moraliskt eller inte? Det låter vi vara osagt.

Släpvagn handtag krok

Det finns idag ett annat alternativ och det stavas FreeTrailer. Det är en tjänst där man kan hitta gratis lån av släpvagn på många olika ställen. Hela tjänsten finansieras av sponsorer.

Dessa sponsorer har fått trycka upp reklam över hela kåpan på släpvagnen. När du åker omkring med den utgör den en reklampelare. Du får låna släpet gratis mot att hjälpa de med marknadsföring helt enkelt.

 

Löparjacka från Diadora på köpet med Aktiv Träning

Träningsjacka för löpning och andra utomhusaktiviteter får du på köpet när du beställer en prenumeration tidningen Aktiv Träning. Löparjackan kommer från märket Diadora och är tillverkad i lättviktsmaterial.

Jackan är 100% vindtät och passar för blåsiga vår- och höstdagar. På framsidan finns en ficka i vilken du kan stoppa mobil, nyckel eller energibar. Jackan kostar i butik 600 kr men du får den på köpet med tidningen.

Diadora löparjacka på köpet

Erbjudandet gäller 3 nr av Aktiv Träning för 79,50 kr. Porto 39,50 kr tillkommer för frakt.

Ta del av erbjudandet här

Gratis gymkort för en dag

En träningsanläggning kan se olika ut och passa dina behov mindre eller mer. Att kunna besöka och testa ett nytt gym och vara med på träningspass är därför viktigt innan du köper ett längre abonnemang. Här har vi samlat ihop tips till ställen där du kan få gratis gymkort för en dag.

STC
erbjuder gratisdag med träning på gym, kondition eller ett gruppass. Gäller för alla över 18 år.

Actic
delar ut träningskort för 60 minuters provträning. Kan användas till gym eller gruppträningspass.

Medley
ger ut kort för heldag med provträning. Kan hämtas i reception eller beställas online. Man kan max ta tre tillfällen per kalenderår med provträning.

Spinningcykel

Tips! Om du är på en annan ort och ditt ordinarie gym inte har rikstäckande användning kan du passa på att använda dig av såna här träningserbjudanden. Kanske inte helt moraliskt, men hey… hälsan framför allt!

Provträna gratis en vecka

Under en vecka hinner de allra flesta träna ett par träningspass. Om du vill skaffa ett gymkort men har flera olika träningsanläggningar att välja på tycker vi att du ska provträna först.

En del gym erbjuder gratis träningsvecka till nya kunder som vill prova på deras anläggning och utbud.

Nordic Wellness

En av Sveriges största träningskedjor med träningsställen på många orter är Nordic Wellness. Nya kunder erbjuds där att få träna gratis en vecka. Erbjudandet gäller en gång per kund och år samt endast under bemannande träningstider. Läs mer på deras hemsida här.

Friskis & Svettis

Den ideella föreningen Friskis & Svettis verkar för att fler ska komma i rörelse. De finns på många orter i Sverige och flera av de erbjuder gratis träningsveckor till intresserade. Här kan du hitta alla orter som de har träningsställen i.

Kostnadsfria valppaketen från Magnusson Petfood

Medlemmar i Magnussons uppfödarklubb kan beställa kostnadsfria valppaket att dela ut till ägare. Erbjudandet gäller alltså endast dig som driver en kennel och som vill ge dina valpköpare ett trevligt gratispaket med hundmat och tillbehör.

Innehåll i Magnussons valppaket

  • Magnusson Meat & Biscuit Junior valpfoder
  • informationsbroschyr om näringslära
  • rabattkupong på Magnusson Petfood
  • hundkoppel

Läs mer här

Gratis smakprov på Husse hundfoder

Husse tillverkar foder för både hund, katt och häst. Du kan beställa hundfoder direkt på nätet med fri hemleverans.

Innan du köper ett större parti är det bra att prova. Därför erbjuder Husse smakprov på deras hundfoder. Du fyller bara i leveransadress och ett telefonnummer. Husse ringer upp för att hjälpa dig hitta rätt smakprov. De skickar endast ut prover till adresser på orter där det finns återförsäljare.

Beställ här